Nieuwe sportraad Dordrecht krijgt vorm

Na een (ambts)periode van drie jaar verandert de sportraad Dordrecht van samenstelling. Dordtse sportraadleden kunnen er na de eerste periode van drie jaar nog één aan vast plakken of stoppen. Voorzitter Leen van der Klis, Kim Boelsums en Teun van der Klis hebben ervoor gekozen om een stap terug te doen en zij hebben onlangs afscheid genomen. 

John Streng en Jan van Haren blijven aan en na een eerste sollicitatieronde zijn er twee nieuwe (kandidaat)leden verwelkomd: Peter Bouman (oud-voorzitter van Sporting Delta) en Leora Donk (oud-topvolleybalster). De tweede sollicitatieronde is in volle gang en reageren kan nog altijd. Lees hier de vacature de nieuwe sportraad Dordrecht en hoe je kunt solliciteren.

Ook de samenwerking met de gemeente Dordrecht is vernieuwd. Er ligt een nieuwe samenwerkingsovereenkomst klaar die onder meer beschrijft hoe de adviezen van de sportraad in behandeling worden genomen door het college van B&W. De sportraad blijft dezelfde status houden: als onafhankelijk adviesorgaan dat naast adviezen op verzoek van B&W ook ongevraagd advies geeft over het beoefenen en beleven van sport in de stad.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Sportraad!