Een (kleine) wisseling van de wacht

De personele bezetting van de sportraad Dordrecht is iets gewijzigd. Ronahi Kurt (28) heeft de plek van Leora Donk overgenomen.

Ronahi aan het woord: “Ik werk als docent wiskunde op Thorbecke Nieuwerkerk a/d IJssel. Ik ben meer dan 15 jaar actief geweest op hockeyclub DMHC. Als speler, trainer, coach en lid Technische Commissie Jongste Jeugd. Sport is voor mij erg belangrijk, zowel voor lichaam en geest als voor de gehele samenleving.

Sport is een bindende factor voor een stad als Dordrecht. Er zijn al veel sportparken en er worden veel activiteiten georganiseerd, maar het kan altijd beter. Nu ik de kans heb gekregen lid te worden van de Sportraad mag ik meedenken en leren van andere leden. Ik verheug mij enorm op de komende tijd en hoop een goede bijdrage te kunnen leveren aan ons mooie Dordrecht.”

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Sportraad!